İKYS
Esmaül Hüsna
MEKKE -MEDİNE CANLI

• KAYNAŞLI İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ
    • Bu alana bir metin ekleyebilir ve özelliklerini ayarlayabilirsiniz.
KUR’AN KURSLARI KUTLU DOĞUM VE YIL SONU PROĞRAMLARI

İlçe müftülüğümüze bağlı kur’an kurslarımızda kutlu doğum haftası ve yıl sonu nedeniyle çeşitli programlar düzenlendi.

Kur’an Kurslarımızda öğreticilik yapan hoca hanımlar kutlu doğum haftası ve yıl sonu nedeniyle düzenledikleri programlarda bir yıllık gayret ve çabalarının semeresini aldılar.  Kur’an’a talebe olmayı, cihana sultan olmaya tercih eden hanımefendilere; yüce kitabımız Kur’an-ı Kerimi ve dini bilgileri öğretmek için mücadele eden Hoca hanımlarımız bu programlarla emeklerinin boşa gitmediğinin mutluluğunu yaşadılar.

Merkez Kur’an Kursunun  Kaynaşlı Kızılay Toplum Merkezin de,Darıyeri Hasanbey Köyü Kur’an Kursu, Darıyeri Dip Mahallesi Kur’an Kursu, Dipsizgöl ,Bıçkıyanı ,Yeniyurt köyü Kur’an Kursların da, Üçköprü Köyü Kur’an Kursu ,Çakırsayvan Köyü Kur'an Kursu ve Sarıçökek Köyü Kur’an Kursun da yapılan programlara bayanlar  yoğun ilgi gösterdi.

Programlar da Kur’an Kurslarında eğitim ve öğretim gören bayanlar da bir yıl boyunca öğrendiklerini davetlilere sundular. Okunan aşrı şeriflerle, söylenen ilahilerle konuklar mest olurken, yapılan dualarla da cümle geçmişlerimizin ruhu şad edildi.

Programları düzenleyen Hoca hanımlarımızı tebrik ediyor, bütün öğrenci hanımefendilere başarılar diliyoruz.

GÜLLÜHAN ÜN,MERVE ÇOLAK, MERYEM ATAR

PROGRAMLARLA İLGİLİ DİĞER RESİMLER İÇİN