İKYS
Esmaül Hüsna
MEKKE -MEDİNE CANLI

• KAYNAŞLI İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ
    • Bu alana bir metin ekleyebilir ve özelliklerini ayarlayabilirsiniz.
KUR'AN KURSALARIMIZDA ÖĞRENCİ KAYITLARI BAŞLADI

KUR'AN KURSALARIMIZDA ÖĞRENCİ  KAYITLARI  BAŞLADI

İlçe müftülüğümüze bağlı kur'an kurslarımızda 2011-2012 eğitim ve öğretim yılı öğrenci kayıtları başladı.

Kaynaşlı İlçemizde halen hizmet veren Merkez K.K., Şimşir Mah K.K., Üçköprü Köyü K.K., Darıyeri Yörükler Köyü K.K., Darıyeri Mengencik Köyü K.K.,Sarıçökek Köyü K.K., Karaçalı Mahallesi K.K., Darıyeri  Hasanbey Köyü K.K., Çakırsayvan Köyü K.K., Bıçkıyanı Köyü K.K., Yeşiltepe Köyü K.K.,  Bakacak Köyü K.K., Yeniyurt Köyü K.K. ve Dipsizgöl Köyü K.K. öğrenci kayıtları devam ediyor.

İlçe Müftümüz Yavuz KARABAYIR’ın gayret ve çabalarıyla, hayırsever halkımızın da maddi ve manevi destekleriyle açılan bu kurslarımıza bayanların büyük ilgisi var.

Kur’an Kurslarımızda eğitim ve öğretim görmek isteyen bayanların bulundukları bölgedeki kur’an kurslarına başvurmaları halinde kayıtları enkısa sürede yapılacaktır.

Kur’an Kurslarımızda görev yapacak Kur’an Kursu Öğreticilerimize ve bu kurslarımıza katılan öğrencilere yeni eğitim öğretim döneminde başarılar diliyoruz.

Allah yar ve yardımcıları olsun.

Haydar BEKİR

Yeşiltepe mahalle cami imam hatibi

Paylaş |                      Yorum Yaz - Arşiv      1324 kez okundu

İlçe Müftümüz